Jävla målare

Ja idag var det en kille här eller kille och kille, han var väl 40 typ.. Ja men iaf, han skulle måla våra innerdörrar. Börjar med att han sa igår att han skulle ringa innan, men det gjorde han ju självklart inte så han kom ju när jag duschade med olåst dörr. Men han började måla på vardagsrummets dörr när Saga sitter i sin bur inte ens en halv meter ifrån han, så hon satt ju typ och nös när jag kom eftersom det är starkt... Men inte nog med det, helt plötsligt så spiller han ut sin färgburk på parketten och det stänker upp på våran nytapiserade vägg och nu har vi svarta fläckar på golvet som inte går bort!!!!! Fan jag har hatat han hela dan.. Och så säger han mitt i allt, Vad fan har ni hunden i en bur för? JA KANSKE FÖR ATT HON ÄR NYOPERERAD OCH INTE FÅR RÖRA SIG, SER DU INTE ATT HON HAR TRATT OCH ÄR RAKAD HÄR OCH DÄR?! Svarade jag ganska trevligt fast det bara kokade i mig :P
Men det blir ordnat iaf, han ska tapisera en ny våd iaf så han kommer vara här i två dar till :/ BLÄÄÄÄÄÄÄ

Imorgon ska jag till min äckliga neger tandläkare!! Hon lägger lixom upp pattarna i pannan på mig och har alltid skit äcklig andedräckt + att hon jämt har snor i näsan! Sist jag var hos henne så tappade ju hon ett helt glas vatten i mitt ansikte!!

Imorgon ska vi till BM igen, var ju där förra onsdagen men hon ville att vi skulle komma på en extra koll eftersom jag har tydligen FÖR MYCKET vätska i kroppen, men vad gör man åt det??

Saga min lilla tjej är så duktig att ta mediciner och allt. <3 Älskar henne! Idag är det en vecka sen hon opererades!


Ska snart gå och lägga mig inne hos mitt pungdjur och hoppas på att han fortfarande är vaken. Saga somnade ju i min famn innan jag hann lägga ner henne. :P Så söt.


20 dagar kvar tills Melwin är beräknad att komma ut :P


GOD NATT

Tisdag

Ja idag är Saga duktig i busen. Hon piper inte ens, fast det kan vara för hon har vart mycket i mitt knä idag.

Ska inte göra nånting idag mer än att följa med mamma och besikta hennes bil :) Hon ville ha sällskap.

Idag är det 20 dagar kvar tills Lillen är beräknad och det enda vi behöver köpa är täcke och kudde. Annars har vi allt. Hans rum är ju inte klart heller, men han ska ju sova inne hos oss ibörjan så då fixar det vi sen när det börjar komma lite leksaker och så. Blir så himla tomt annars. Så hans bilbarnstol och sånt får stå här inne och ta plats så länge.


Nä ska hoppa in i duschen nu.


Vecka 38 (37+0)

Maria: Om inte Melwin vänt på sig själv kan det bli tal om sätesbjudning då Melwin föds med baken/benen först. Om Maria har rymligt bäcken kan det gå bra, i annat fall brukar barnmorskan hjälpa till att vända Melwin för att undvika sätesbjudning. Man får då vila en stund och sedan kopplar man in CTG och dropp med livmoderavslappnande medel. Barnmorskan trycker sedan försiktigt Melwin i rätt riktning. Det kan vara smärtsamt för Maria och Melwin kan vilja vända tillbaks igen varför vissa sjukhus väljer att göra kejsarsnitt istället.

Melwin: Nu är Melwin helt fullgånget och navelsträngen är cirka 50 cm lång.

Lillen är fixerad.


CTG var det som dom satte på igår.. Haha, jag och namn lixom ;)


Jag kan inte sova som vanligt. Men jag är ganska van och därför bryr jag mig inte. Tråkigt bara att jag inte har så mycket att göra. Jag gav Saga nyss mat och smärtstillande. Om en timme ska hon ha två mediciner till och älskling gav henne den första innan han gick och jobbade. Så fyra olika mediciner ska hon ha på morgonen, med viss tid imellan, sen mitt på dan ska hon ha en till, sen på kvällen ska hon ha två :P
Inatt har jag varit vaken mellan 3-6. Saga bökade runt så dant och jag ville kolla så hon inte bet eller slickade på styngnen. Eftersom hon når dom lite fast hon har sin tratt på sig. Men hon är så duktig och låter dom vara. Det är väl ibland hon försöker, men det kliar väll nu när det håller på att läka.
Nu piper hon där inne så jag ska gå till henne.


Hej

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och stirra en stund till, hoppas på att man somnar.

Min älskling...

Saga förstås. Tog just bort hennes plåster för styngnen, så nu är dom i friska luften. Det läker bättre så. Ska bara få henne att inte bita på dom för hon når dit med tratten på oxå :P Min lilla sötnos! Hon och John sitter och myser i soffan till nån dålig film :P


   

Mina älsklingar :)




min mage idag :P

Falskt alarm

Jo, idag så såg John att jag hade en våt fläck i brallan för andra ggn, vilket jag inte kände. Så han ringde upp till förlossningen så vi kanske skulle få reda på vad det var. Dom tyckte vi skulle komma upp på en gång så vi duscha, gav Saga medicin och rastade henne och började gå uppåt. Blev undersökt och fick sån där på magen, som dom kollar hjärtljud och värkar med. Sen kom det in en barnmorska som skulle "kolla läget" mellan mina ben, dom trodde det var mitt vatten som började komma. Men det var bara rejäla flytningar som kommer. Tydligen kan det göra det. Alltså helt genomskinliga och äckliga och massa, det är som vatten. Jaja, skit samma :P



Saga min fis är hur pigg som helst.

Vecka 37 (36+6)


Malin, Syster och Patrik har sovit här ihelgen :)

Fredag

Japp veckan har gått fort... :P Skönt med helg, säger jag som har helg veckan runt :P


Saga är himlans pigg idag. Ute hoppar hon runt fast hon stödjer inte riktigt på benet men hon har en jävla fart.. Inne så är det mest bus oxå :P Hon måste ju sitta i sin bur om vi inte har henne i knät och den där stackars buren. Haha, hon kommer riva den snart. Nu ligger hon och biter på ett ben istället för att äta upp tidningspapprerna som ligger underst :P Hon verkar må bra iaf och det är ju huvudsaken. :D Men hon måste försöka ta det lite lugnt så hennes ben får vila och läka ordentligt, men hur lätt är det att ha en valp på snart 9 månader still?? Saga som alltid har haft damp!


Ikväll kommer syster och Malin och ska sova över hos oss :)

Imorgon ska vi fira Malin som har blivit 30 år. Hon har fest.


Nu ska jag äta nått. Hörs

SÅ JÄVLA SEGT!!!

Vid sånna här tillfällen hatar jag att vara gravid, då skulle det vara mycket mysigare om Lillen redan var ute. Kl är skit mycket och jag har inte somnat än :( Jag har försökt med att kolla på tv, legat i sängen och blundat och setat här vid datan ett par ggr, men ingenting funkar. Hjälper inte ens om jag äter nått, då blir jag bara piggare.
Saga och John ligger och sover som två stockar där inne. Dom har det bra dom :)
Det finns ju ingen att prata med på msn, det är två stycken som är inloggade och jag chansar på att dom inte sitter vid datan :P

Fan vad skönt det är att Saga är hemma igen :)


Idag (fredag) är det 24 dagar kvar tills Lilleman är beräknad att pluppa ut :) Längtar så dant till den dagen han kommer ut!


Nä, ett glas oboy på det här sen testa sängen igen.. Annars vet jag inte vad jag ska göra.

God natt då.. :P

Underbart...

att min prinsessa är hemma! Fast det är både jobbigt och underbart så samma gång. Jobbigt att se henne lite hängig, men underbart att få vara i hennes närhet!! (Ja jag vet jag är lite töntig, men sån är jag)

Idag innan vi hämtade hem snuttan så var vi på babyproffsen och fick en bilbarnstol av Johns mamma och en bärsele av min mamma. Så nu är allt dyrt betalt :) Skönt det! Nu är det bara lite småsaker kvar till Lillen.

Saga <3 Hon ligger och sover i sin lilla inhängnad nu. Hon behöver nog vila lite för sig själv, fastän jag inte vill :P Hon har legat på mitt bröst hela kvällen :)

Undra när jag ska bli trött och sova... Imorgon ska vi börja med hennes "mediciner" och så. Ska ta tempern i hennes rumpa varje dag ett tag framöver :P

Imorgon ska jag hämta min jacka som jag inte hämtade idag, hann lixom inte.

Nä, nu ska jag kolla tvn istället, så jag blir lite trött. Eller jag är skit trött, men så jag kommer på andra tankar och kan sova kanske jag ska säga :P

Puss på er

Äntligen

Japp idag mellan sex och sju ska vi hämta Saga <3 Fast hon har diaree och spyr, men det skiter jag i, min lilla älskling ska komma hem!! Hon mår himla bra för övrigt, förutom att hon är lite busig och inte riktigt kan sitta still, men hon ska vara i en liten "hage" här hemma i två veckor :/ Men det får gå..

Innan vi åker och hämtar min lilla skrutt så ska vi till babyproffsen och kolla på babyskydd åt lillen + nån bärsele av nått slag, som vi skulle få av mamma :) TACK SÅ MYCKET MAMMA!! Sen ska vi köpa sån där hage som lilltjejen kan vara i :)
Var inne på barnenshus och kollade på babyskydd åt Lillen, men hon som jobbade där var så JÄVLA otrevlig, så jag gick igen :P Hoppas babyproffsen har det jag vill ha så jag slipper handla på barnenshus!!!

Jaja, nu ska jag fixa mig lite, ser ut som ett spöke idag :P


Adjö

Babyskydd??

Nån som vet nån som har nått bra babyskydd och sälja???

Attans ;)

Jag var helt inne om att skriva om Saga så jag glömde helt bort att skriva om att vi var ju hos BM idag. Och Lillen har fixerat sig och allt såg bra ut. Men ska tillbaka om en vecka istället för två för jag har så himla mycket vätska i kroppen. :P
Jag har ju sammanlagt gått upp 22 kg nu. Så man är uppe på 86,1 :P Men men. Lillen verkar ju må bra av det iaf!

Imorgon ska jag köpa min efterlängtade jacka!! :) Ser lite lite ut som en tant jacka, men vad fan, det är den finaste jag har hittat hittills. Jag vill ju inte ha nån sån dunjacka jag brukar ha och jag måste ju ha en varm så jag inte fryser. Det är ju det versta som finns. Så min den här jackan når ner över rumpen och det gillar jag ju.

Saga <3 Känns som nånting i mitt hjärta fattas när du inte är hos mig.

:D

Imorgon ska vi hämta Saga.. Mellan 16-19 nångång dom skulle ringa imorgon om mer into :)
Operationen igår hade gått jätte bra, tog bara 30 min :) Hon mår bra för övrigt, ligger i sin den där lilla buren och tuggar på lite ben som matte hade skickat med :)
Saknar henne såååååååå!!!



26 dagar kvar!

Nu är det bara 26 dagar kvar tills Lilleman är besäknad :) Längtar sååååååååå!!




Över ett dygn

har jag vart utan min lilla Saga nu :( Men hoppas hon får komma hem imorgon. Dom sa två till tre dagar :P
Känns så jävla tomt utan henne!!!


Ska till BM idag.. :) Ska få en spruta pga av att jag har så konstig blodgrupp så om inte jag får den här sprutan så kanske min kropp stöter bort mitt nästa barn (OM JAG SKA HA NÅTT FLER!!) vilket jag nog inte ska ha, inte som det känns nu iaf :P




Frukost?? Ja tack!


Hej

Om mig

Utseende:
Hårfärg: svart
Ögonfärg: blå/grön
Längd: 176 cm
Skostorlek: 37-38
Ålder: 20 snart 21. om 41 dagar tror jag :) 


Kärlek:
Har du en kille just nu? ja
Gillar du någon? ja
Vem? John
Tillåter du din kille röra vid dig? Ohja ;)
Överallt? Självklart
Har du haft sex? Ja det hoppas jag, hur vart annars lillen till? :P
Hur många har du haft sex med? Hemlis ;)
Har du haft många förhållande? Nja nä..


Smak & Stil:
Vad har du på dig? underkläder och mjukiskläder
Hur ser dina trosor ut? vita med detaljer
Har du någon Bh? Ja
Hur ser den ut? lika dan
Storlek? haha, ja just nu 80D :P
Hur beskriver du en ''fjortis''? allmänt jobbig
Hur beskriver du en ''plugghäst''? en som vet pluggar varenda dag och inte har något socialt liv
Har du bytt stil någon gång? jag har aldrig haft nån stil :P
Vem är din förebild?  mamma :D


Bad Days:
Har du varit full? ja
Har du däckat? ja
Har du haft sex på fyllan? ohja
Har du rökt? ja
Har du snusat ? ja
Har du gjort något olagligt? kan tänkas :)
Har du slagit någon ner till marken? ett slag så ramlade han ihop


Ja/Nej:
Är du allergisk mot något? gräs tror jag
Tror du på Gud? Nej
Har du en bästis? Saga haha.. :P
Är du vegetarian? nej
Är du olydig? lite smått
Har du vart med om ett stort gräl?  ja då


Antingen eller:
[ ] mjölk/saft [x]
[ ] ibumetin/alvedon [x]
[ ] katt/hund [x]
[ ] cykla/gå [x]
[x] öl/vin [ ]
[x] kanin/hare [ ]








Nyvaken :/

Jaa somnade ju förut.. Nu har jag nyss vaknat. Eller ja, jag vaknade ju stup i ett av ett ryck "vart är Saga", men jag kom snabbt på vart hon var och somnade om. Segt det är utan henne... Man undrar hela tiden vart hon är innan jag kommer på. Jag har min mobil i fickan hela tiden ifall dom skulle ringa därifrån snart och säga hur operationen gick. Är ju bra nyfiken.

Nä nu ska jag äta nått...


Puss på dig Saga <3

Strömsholm 08.15

Ja då har man vart och lämnat min lilla sötnos hos doktorn. Känns förjävligt ska jag säga. Men hon skulle bli opererad idag, så kanske kanske får vi hämta henne imorgon (hoppas hoppas). Visst det är säkert bra att hon stannar en dag extra så det läker bra, men jag hoppas att hon kommer hem snart.
Det gick helt ok att lämna henne faktiskt, dom som jobbar där är ju så jävla bra så dom gör ju så att det inte blir en sån stor grej av allt. :P Men folk brukar tydligen inte ha nånting med till sina djur, haha men jag har en hel påse med saker som är Sagas :P Dom kunde tydligen försvinna ganska lätt, men skit i det hon måste ju få ha lite av sina egna saker :P
Doktorn skulle ringa efter operationen och berätta hur det gick, så hoppas hon opereras snart :)
Dom har sagt olika priser varje gång jag har frågat första ggn var det 20000, andra ggn jag frågade sa hon mellan 15000-18000 och idag när jag frågade sa dom 25000 minst :/ Så vi får väl se vart det här slutar. Men bara Saga blir bra så blir jag nöjd, det får kosta vad det vill!

Tänker på henne hela tiden :P

Nä, dricka ett glas vatten och försöka sova en stund. Inatt som jag 4 timmar. Men det är som vanligt.

27 dar kvar tills Lilleman är beräknad att pluppa ut ;)

TACK Irene för att du skjussar mig..

Hörs

Sista dagen...

innan min lilla älskling ska opereras :( Imorgon 08,15 ska vi vara där och lämna henne, så ska hon opereras någon gång under dagen. Så får vi troligtvis hämta henne på torsdag eftermiddag. Så jag ska klara mig utan min älskling i två dagar!! Vet inte hur jag kommer att klara det. Så idag har vi myst massvis :)

Idag så sov jag och Saga ganska länge eftersom jag inte somnade förens efter 02,30 då var iaf sista ggn jag kollade på kl.. Men så har jag vart på stan och köpt nya ben till Saga så hon har nått gott att tugga på, om hon orkar :P Sen hängde jag undan min jacka. Har lite problem med vilken stl jag skulle ha, så John fick prova den, haha! Såg lite roligt ut. Men jag tyckte inte den satt nått bra på han heller, så jag får ta med nån tjej ner som kan testa den :P Haha...
Sen nu på kvällen har vi klippt Sagas klor och tvättat henne i det där som man ska duscha i innan operation. Sen har vi myst en liten stund till. Hur ska JAG klara mig utan henne? Hon är ju det bästa jag har. Ska gå hemma och inte göra nånting och tänka på hur hon ligger där och har ont. Känns inget vidare. Men hon blir ju bra, men då är det ju dags med nästa ben innan hon blir bra :D

Ska ta och hoppa in i duschen nu och hoppas på att man kan somna sen. Vill ju inte somna vid tre om jag ska upp strax innan halv sju. Men men, så blir det säkert. Sagafisen och John sover ju redan :P Som vanligt ;)


Puss på er och håll tummarna för min lilla prinsessa imorgon :)


Bye

Söndag skit kväll

Faaaaaaan!!!! Vad söndagar är skit tråkiga. Vad finns det att göra? Nä! Ingentling.. Älskling och Saga gick och la sig för typ en halvtimme sen, men jag då? Nä jag kan inte sova.. Som vanligt.


Idag när jag satte mig eller böjde mig så kändes det som lillen skulle pluppa ut. Skit obehaglig känsla, går lixom inte att beskriva. Men det gjorde lixom ont samtidigt som det ilade typ :/ Men det har gått över nu, kanske bara nån gång det händer så, men idag på dan var det så hela tiden.



Jag hatar en snål person, som jag aldrig kommer gilla nått mer. H*n har fått förmånga chanser nu, men gör bara bort sig gång på gång. SÖK HJÄLP FÖR FAN!!!! Orkar inte en dag till snart.



Nu är det bara en natt, en dag och en natt tills Saga min fis ska operera sig. Hur ska jag klara detta?? Vet att det kommer gå bra, men jag ska vara utan henne i minst två dygn, sen är hon ju trasig i benet bra länge :P När det just har läkt så ska hon operera andra benet. Tycker så synd om min lilla prinsessa :)



Tack & Hej



Vad är felet?

Var hemma hos svärmor idag och trodde vi skulle äta lunch och ha det ganska mysigt jag, John, Svärmor, Pekka och Pekkas son Rasmus, men ack så fel man kan ha. Svärmor vart som ett monster efter maten och hela dan vart förstörd. Jag fick magvärk av hennes beteende och jag trodde jag skulle föda bebis i bilen på väg hem. Men men, orkar inte skriva om det nu :P


Älskling och jag håller på att laga lite mat. Potatis och pannbiff ;) Klockan blir aldrig försent för lite käk!



Japp så kan det vara. Hörs

Jag är så jävla bra

Först imorse när jag väl hade vaknat så gick jag och Saga hem till mamma och hämtade papprerna jag skulle fixa idag, sen hem och äta sen satt jag i tre timmar med dom där rakarns papper. Efter det så gick jag och Saga och postade alla 159 brev jag hade fixat. Efter det så satte jag igång och städade hela lägenheten, verkligen städa.. Torkade överallt!! Ja John tog ju damsög golvet, det var det enda. + att jag har sytt gardiner till Lillens rum :)


Så nu blir det en dusch och mys framför tvn :)



32 dagar kvar!!


Jaaa imorse vaknade jag av att det plingade på dörren, då var det K-fast igen som ville uträtta lite ärenden i mitt sovrum.. Ja alltså fixa lamputtaget, det var ingen el i det.


Bye

Hm katalogen

Jaaa ja fick ju HM katalogen idag. Oj oj oj vad mycket fint det fanns som jag ville ha!! Synd att man inte är smal och kan köpa allt läckert! Men jag kanske beställer lite och sparar tills jag bli liiiite smalare ;)

Älskling borstar tänderna och min andra älskling ligger och sover i soffan.


Imorgon ska jag "jobba" lite åt mamma. Ska fixa lite med hennes papper. Man får ju bra betalt för lite göra..


Mötte älsklingen på stan idag och jag har hittat en sån jävla fin jacka på Åhlens (av alla ställen) som jag förmodlingen kommer att köpa innan helgen. + en snygg tröja oxå från åhlens.


Ska man lägga sig i sängen kanske ;) Försöka sova. Inte för att jag kommer att lyckas, men det är ju värt ett försök!


Torsdag imorgon. Snacka om att dagarna bara rinner iväg. Även om man bara är hemma om dagarna :P

33 dagar kvar tills lillen är beräknad att ploppa ut och 6 dagar kvar tills Saga ska operera sig :/

På återseende ;)

Så jävla skönt :)

Sagas operation. Hon ska ju opereras på tisdag och jag pratade nyss med Agria. Vi har ju så bra försäkring på snuttan så vi ska betala allt som allt 20% av ca 20,000. Så det blir typ 4,000 vi ska lägga ut. Underbart! Vad hade vi gjort om vi var tvungna att betala allt? Skulle aldrig funka. + att hon ska ju operera andra benet sen så då är det lika mycket då.

Hon är så söt, sitter i mitt knä och myser nu :)



Idag kommer det en kille från k-fast och ska fixa lite saker i våran lägenhet, måla dörrar, mm :) Skönt att få det fixat!


Nä nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs sen!

Äntligen :D

Japp nu ikväll när jag kom hem så hade jag fått ett mail från 4mom att mina jeans hade kommit :D Så när vi har ätit så ska vi gå till Ica saffiren och hämta dom :D

Dagen som varit.. Först åkte jag till Ida och barnen och satt där och snackade ett par timmar, sen kom älskling och Robban och hämtade mig för att vi skulle åka och köpa present till Pan som fyller på fredag. Efter att vi har vart runt och köpt lite saker så åkte jag hem och älsklingen min åkte till Ida där min cykel stog så cyklade han hem. Så jag slapp, så jävla snällt. Nu på kvällen har jag ätit en pizza och busat med Saga.
Snart ska vi hämta mina brallor :D Kan man känna sig lite snygg nu sista tiden innan man blir smal :)

34 dagar kvar till lillen är beräknad :)



Ska busa med min lilla prinsessa nu innan vi ska gå och hämta brallorna :D

Tack för maten

Ja, har just ätit lite rester sen i går :P Köttfärssås med ris! Så jävla gott..

Ja vad händer idag? Har sovit så jävla illa inatt med så det känns som man inte orkar nånting, jag som skulle åka till Ida idag, men det kanske får bli imorgon.. Får se hur jag känner mig lite senare.

Saga min älskling går bara runt här och är söt som vanligt.. Lite busigare än vanligt :P


34 dagar kvar nu :)


Ska lägga mig på soffan en stund och hoppas på att jag mår lite bättre! Ciao så länge

God kväll

Hellre en hängmatta i parken, än hängpattar till marken.

Där var jag lite fyndig va? ;)

Lillemans säng



Den vart så jävla snygg :) Nu är det bara nytt spjälskydd och sängkläder... Sån där mobil satte vi upp alldeles nyss så den vart det inget kort på, men fan så bra det vart :D

IKEA nästa helg.. :D Köpa klart allt till lillen så det är fixat ett par veckor innan han är beräknad ;)

Mys framför tvn, ja tack!

Nya kort på magen



En brisning på magen har jag fått nu oxå. Nu börjar väl det komma mer och mer! Ser ut som en zebra snart :P


Glömde säga...

...att idag börjar monteringen av lillens rum :) Sängen är ju färdig sprutad, så den ska skruvas ihop idag :D Det är ju bara 5 veckor kvar, så lillen kan ju snart komma vilken dag som helst :) Fast jag har ju räknat med att jag ska gå över tiden.
Min underbara mamma tar Saga när vi är på BB, hon ska ta ledigt från jobbet pga det :) Hon är väl för snäll!



Vecka 36 (35+0)

Coca-Cola

Ja jag har blivit fast i cola, finns inget godare än det :D


Idag blir en väldigt lugn dag, jag har knappt sovit nånting i natt, så jag blir bara hemma idag. Tänkte åka till Ida idag, men jag tar det imorgon kanske är mer utvilad då :)
Ringa Agria ska jag göra imorgon oxå, det får jag inte glömma!!

Saga min älskling, så himla go! Men om en vecka och en dag så ska hon opereras, men det kommer gå så bra vet jag eftersom hon är en sån duktig tjej ;)


Ja jag färgade ju mitt hår svart igen för några dagar sen och jag vill verkligen inte bli ljusare än på ett tag, trivs som fisken i vattnet i den här hårfärgen :P
Imorgon kommer nog mina mammajeans jag beställde förra veckan :D Längtar såååååå!!!

Aja, hörs sen. Ska mysa lite med min lilla sötnos nu


35 dagar kvar till beräknadfödelse :D

...




37 dagar kvar till beräknad förlossning :)

Namnsdag: Sture

Japp så sitter man här och skriver med en hand bara eftersom jag håller i Sagas ben med den andra så det går inte såååå fort :P

Ahapp sitter hemma ensam, min darling är ute med Robban.. Fixar lite inför kvällen, dom ska ut och slarva ;) Hehe John var så söt han frågade mig om det var ok att han tog ett par öl ikväll, men det är ju självklart, han ska ju inte bli lidande av att jag inte orkar göra nånting :P Så jag gav ett förslag att han skulle ut och festa med dom andra pojkarna, först ville han inte bara för att jag skulle vara hemma ensam, men jag sa det att det är bara skönt, men han trodde inte på mig. Så jag lovade att jag skulle hänga med en halvtimme eller så :P Hehe, så söt han är!


Min lilla skönhet ska ju opereras :( Båda bakbena är fel, det är tydligen nått ärftligt. Så den 23 september kl 8.45 ska vi vara på Strömsholms djursjukhus och lämna henne så ska hon bli opererad under dan. Sen får jag hämta henne ett par dagar efter. Sen när det har läkt är det dags för andra benet. Ungefär 20000 kostar operationerna styck :/ Så jag har tydligen en väldigt bra försäkring för jag betalar bara 10% av det :) Det är ju helt ok, jag har ju inte direkt 40000 att lägga ut :P Samtidigt som dom söver henne för det så ska dom dra ut två tänder på henne, mjölktänderna skulle tydligen ha tryckt bort dom, men det har inte blivit så :P

Hon var ju sövd igår oxå eftersom dom skulle röntka henne, men jag fick ju inte följa med in eftersom jag är gravid, så svärmor fick hänga med in och hjälpa till. Lite läskigt är det att se min lilla prinsessa nersövd, men det fick gå.
Det blir nog värre att lämna henne där den 23 och veta att hon kommer ha jätte ont :( Men men, det får gå det med. Får ju hem henne efter ett par dar. Men gud vad jag kommer att sakna henne <3




Min lilla fotomodell Saga






Nyfärgat hår

Jajjemän, har man nyss färgat håret, eller ja jag har tonat det. Kan ju fan inte se utvecklingstörd ut ända fram till jul då jag tänkte bli lite ljusare ;)



Ska klä på mig kläder för att traska ut med lilla Saga snart, sen sova för natten eftersom vi ska upp vid 7-8 imorgon. Saga ska ju till farbror doktorn, så det blir till att umgås med svärmor hela förmiddan :/

Aja, hörs! Bye bye

...

Ja, jag har ju gått upp 4 kg på två veckor, undra hur det här kommer att sluta ;)

En sån dag

Suck... Haft fullt upp hela dan, men det är lite roligt..
Började med imorse att jag skulle på möte på arbetsförmedligen kl 10.15, var på det i två timmar och det enda vettiga dom kom fram till är att jag slipper gå på möterna nått mer för det enda dom pratar om är hur många jobb man sökt på sistone och eftersom jag inte söker jobb så slipper jag resten av möterna, jag får pengar endå :) Skönt tycker jag..
Sen hem äta och gå ut med Saga i stort sätt så var det bara att cykla ner på stan igen, eftersom nu var det sista föräldragruppen.. Efter det skulle vi till BM och jag har gått upp 20 kg sen inskrivningen och väger nu 84 kg.. 16 kg kvar till 100, det känns ju... tungt ;) Jag har aldrig vägt mer än 65 kg förut :P Så det är en erfarenhet.. Haha
Sen skulle jag cykla hem, men jag hittade inte min cykel så jag fick gå hem..
In och hämta Saga, sen vandra mot mamma för hon och jag skulle äta pizza innan bror, Linda och Olivia kom över och fikade. + tvillingarna i magen förståss :) Sen kom älskling oxå!
Sen efter det så gick vi till maistero för att köpa en pizza åt älsklingen oxå, hem så han fick äta den.. Sen började han och jag gå ner mot stan för att leta efter min cykel, vill ju inte ha den på stan över natten, men vi hittade den och jag hade inte ställt den där jag brukar, kan vara därför jag trodde den var borta. :P
Så jag kom nästan just hem, har bara hunnit beställa ett par mammajeans till mig :D
Fina?? Jaaaa jag vet att det vara är 6 veckor kvar och att det kan vara lite onödigt för jag har ju andra kläder. Men jag klarar mig inte en dag till utan jeans :P Beställde på nätet så dom kommer inom en vecka, slipper jag köpa fula från HM på tuna park, för dom är ju typ dom enda som har mammakläder i den jävla stan.
Så jag är såååååååå jävla trött nu.. Ska strax mysa med darling, om jag orkar vill säga.. Han är oxå helt slut, han har jobbat kväll idag oxå, så han kom hem nyss oxå!

Sista ggn med föräldragruppen idag oxå, tråkigt!!

Ne fan.. skriver mer imorgon. Puss och adjö ;)

Kom på en sak

Jag tog ju nya kort på buken igår kväll. Kan ju dela med mig av dom ;)








Jag fick ju två stora kassar mammakläder av min kusinfru förut, när jag nyss hade blivit på smällen, jag tänkte fan vad stora, dom kommer jag aldrig kunna ha. Men så plockade jag fram dom kassarna idag och provade det jag tyckte dög och fan några av kläderna va ju nästan försmå ;) Så kan det gå!!! Så nu tvättar jag för fulla muggar, så jag kan ha dom snarast möjligt ;) Slipper jag köpa sånna kläder för jag känner mig som 85+ när jag har dom på mig. Men det blir bra


Duschen kallar, sen gå ut med Saga stumpan..






41 dagar kvar <3

Tills Melwin är beräknad ;) Men anntagligen går jag över typ två veckor :P Jag är inställd på det för då blir jag inte besviken om jag gör det!


Min bror och Linda var på UL idag och det visade sig att det var två små liv i hennes mage istället för ett ;) Så i februari får Melwin TVÅ kusiner istället för EN! Så Jimsan blir fyrbarnsfar helt plötsligt ;) Och mamma får sex barnbarn istället för fem ;)

Sitter här och äter korvstroganoff och ris, MUMS!!!

Kunde inte sova inatt som vanligt, så vid tretiden satt jag och skrev en lista på vad vi ska inhandla till lillen innan han kommer, vart nästan ett helt a4 papper, men då är det inte bara saker vi måste ha utan massa saker som jag vill att vi ska ha :D



Aja ska äta upp maten innan den kallnar, hörs :D

Måndag

Happ, då är det måndag.. Eller ja, för mig spelar det ingen roll eftersom jag har helg jämt ;)


6 veckor prick idag kvar då :) Går in i  vecka 35 (34+0) idag :) Och det betyder att det är 42 dagar kvar om jag minns rätt :D
Så det börjar ju närma sig iaf :D

Vecka 35
Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

Barnet: Fingernaglarna har nu vuxit ut helt och hållet på barnet. Barnets benmärg börjar producera röda blodkroppar.


Idag ska jag träffa Malin på stan :)


Ihelgen har varit lugn och förjävla seg alltså.. Har inte gjort nått speciellt eller vettigt denna helg mer än gått ut med Saga och kollat film typ :P

Ne nu ska jag äta lite mer frukost, lillen skriker efter käk där inne ;)

Hejsan

Ja nyss var Sanna här, trevligt.. :D Usch jag är verkligen dålig på att höra av mig till folk.. Det kommer man på när man väl är med nån att det är ju hur trevligt som helst :) Jag måste bli bättre på det, även om jag är skit trött. Kan ju endå inte sova :P


Nu kollar darling på film så jag ska väl gå och göra han sällskap..



Puss

Torsdag

Nyss var kommunfastighet här och kollade lite skador på våran lägenhet tex hall och kök mattan som det är hål i och massa fläckar som inte går bort, men nej det skulle dom inte byta eftersom den var ny.. Haha sen -93 lixom, jo fan vad ny den är.. Man typ klibbar fast i den när man går men det är lugnt :P

Älskling och Millan var hem oxå, det var trevligt :D

46 dar kvar till BF :)

Saga min lilla fjärt så jävla underbar, vad skulle jag göra om dagarna om jag inte hade henne!! Hon förgyller mitt liv.. Hon var så söt igår, skickade massa på min mage :P Först på tröjan, jag tänkte den är ju ren jag har ju inte spillt nått, men sen drog jag upp tröjan bara för att se vad hon skulle göra och hon forsatte skicka.. Hoppas hon och lillen går bra ihop.. Men det tror jag dom kommer göra, bara hon får vara med hela tiden och se vad som händer och så..


Men men, mat? Ja skulle passa fint ;)

BM besök

Japp idag var vi ju som sagt hos bm igen.. Våran som vi brukar ha var ju sjuk, eller brukar och brukar har haft henne ett par ggr.. Först hade vi Vivviann två ggr men hon gick i pansion, sen hade/har vi Ylva, men hon har vart på semester sen sjuk, så då hade vi Gunilla och idag hade vi nån som heter Jaana och en till för hon Jaana var ny :P Så vi är uppe i fjärde barnmorskan :P Undra hur det här slutar! Hehe.. Men vi ska dit om en vecka igen så hoppas vi får ha Ylva då, som är den vi ska ha igentligen.. Blir skitsnurrigt att byta och alla säger olika saker :P Men kom till sak.. Ja ok..
För två veckor sen vägde jag 80,9 för en vecka sen vägde jag 80,6 båda helt ok lixom.. Men idag vägde jag 82,6 så jag har gått upp två kg prick på en vecka.. Men det är väl det man ska göra nu sista tiden, så om jag går upp 2 kg i veckan fram till BF så har jag 14 kg till att gå upp :P
Vägde ju 64 vid inskrivningen :P Så det är några kg Haha...


Vecka 34 (33+2)



John är förjävla tråkig nu, han har snackat i telen i en timme nu.. :P Men nu låter det nog som dom ska lägga på hehe...

Ne plikten kallar, Saga ska ut och kissa :)

Hörs sen

Spöregn

Började nyss spöregna :(

Idag bär det av till barnmorskan, är ju hela fem veckor sen vi var där!! Ska bli roligt och kolla till Lilleman så han mår bra, vilket jag hoppas!

Älskling och hans jobbarkompis Millan var hem en sväng idag typ för en halvtimme sen, lämnade av extrasängarna jag och älskling köpte igår på jysk :) Och vi gick därifrån oxå för bussen gick inte förens en halvtimme efter, så det tog oss en halvtimme att gå ner på stan i min takt alltså :P + att vi gick en sävng på stan och letade skor åt mig, vilket är omöjligt så jag skiter i det nu, jag har det jag har :P Så jag var ju skapligt trött när vi kom hem, jag la mig på soffan och somnade direkt och älskling gick ut med Saga och lagade mat, han är väl för underbar.. :)

Ne nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på en film :) Så man pallar att gå ner på stan sen.. Är helt slut efter igår :P


Oj oj oj... Saga min HUND tror verkligen att hon är en katt eller så, hon klättrar i soffan och hoppar hej villt, så nu ska jag springa och hejda henne innan det händer nått..

Hej

styxx style

Då är ju frågan... Orkar man gå förbi där idag? Har ju inte vart och kollat där än, men det ligger ju i Nyfors, lite fel håll för mig. Men det är ju inte så långt från stan, men mina feta ben orkar ju inte med så mycket ;P Skulle ju vara roligt att se vad det är för nån fräsig affär :)

Annars idag ska jag väl möta honey på stan och forsätta leta skor, jag klarar inte av att gå runt så här, men det är ju bara 48 dar kvar till bf :D Sen blir det hem och laga ugnstektfalukorv och mos, var så jävla sugen på det imorse när jag vaknade.. :)
Jag har en riktig bitch till hund, jag vaknade 11.10 av att hon hoppade i mitt ansikte verkligen tog sats och hoppade, så jag trodde ju hon ville gå ut så jag skyndade mig upp och klädde på mig och skulle hämta henne så vi kunde gå ut, ne men då ligger ju hon och sover där jag låg!!! Så hon ville ju bara ha min plats för hon var inte alls sugen på att gå upp :P

Nya grannar över oss, dom har nån amstaff av nått slag, så Saga är helt tillsig här hemma :) Ska försöka matcha att gå ut med Saga när dom går ut så kanske dom kan hälsa.. Saga är ju helt till sig av nyfikenhet.. Hon känner ju dofterna av den andra hunden...

Jag som är ledig om dagarna har verkligen fullt upp den här veckan och nästa vecka, minst en/två saker att göra varje dag.. Haha

Ne nu ska jag göra mig iordning för att gå ner mot stan, jag ska sminka mig, äta, rasta Saga innan.. :) Jaa jag tänkte sminka mig idag faktiskt se liiiiiite pigg och fräch ut, om man lyckas :P


Puss på er


Vecka 34 (33+0)

Vecka 34

Kroppen: Under slutet av graviditeten är det vanligt att värkarna ändrar sig en aning. ibland kan det kännas som om lungorna trycks uppåt och man får svårt att andas för en stund. Ibland kan förvärkarna komma tätt och upplevas som riktiga värkar, ett sätt att särskilja dem är att ta ett varmt bad, det får förvärkar att avta medan riktiga värkar fortsätter.

Barnet: Barnet är väl medveten om förvärkarna, men det tycks inte vara obehagligt på något sätt. Huden har antagit en mer rosa ton genom inlagring av underhudsfett, vid denna tidpunkt kan barnet utan vidare överleva utanför livmodern. Nu reagerar barnet olika på mammas, pappas samt främmande personers röster.



Idag gick man in i vecka 34 (33+0) Så det är bara sju veckor kvar då :) Känns att man närmar sig :) 49 dagar + övertid som jag har räknat med fastän jag inte vill :P

Älskling och jag var på Tuna park och letade skor åt mig idag, men det är fan inte lätt, jag vill ju inte köpa några dyra eftersom jag bara kommer ha dom tiden som är kvar av graviditeten för sen kommer dom ju vara förstora eftersom mina fötter är som ballonger nu :P
Sen åkte vi till willys och handlade med mamma, så mysigt att vara med henne <3

Imorgon... Jaa, forsätta leta skor, fast på stan då.. Fan jag måste hitta några, jag har ju bara mina svarta adidas och mina converse... Måste ju nått mer :)

Hörs sen ;)



49 dagar kvar

Japp så är det :D Men sen kommer jag ju säkert gå över tiden, men det får vi ta då ;) Familjeliv.se räknar fel tror jag. :P Eller ja, jag vet inte.

Vad står på schemat idag då? Ska åka och handla sen vid sju tiden.. Nu på dan ska jag väl duscha och plocka lite tvätt och disk :/ Inte allt för roligt, men det är kul när älskling kommer hem och hans smile är bakom öronen för att det är undanplockat :)


Jag förstår inte varför jag inte kan sova.. Inatt somnade jag efter halv tre nån gång, för då var det jag kollade på klockan iaf.. Sen vaknade jag kl sju och inte kunde sova, så jag var vaken till halv tio så sov jag till halv tolv... Skit sjuka tider.. Aja...


Nu ska jag busa med lilltjejen en liten stund innan jag ska hoppa in i duschen ;)

John Saga Lillen <3

Hörs sen

Sova, inte sova

Som vanligt, kan inte sova. :P
 
Sitter här och har skit tråkigt, min övriga familj sover till och med Lilleman, han som alltid är vaken :P

Idag har jag tagit ur löshåret, eller rättaresagt inte jag, Madde!! Tack för det, så jävla skönt utan, saknar det inte ett dugg, inte hitills iaf ;)

Jaaa vad ska man säga.. 50 dar kvar :D

På onsdag är det besök hos BM igen :)




RSS 2.0