Go getters

Ja vart kan man köpa deras senaste skiva? Alltså i nån affär, inte på internet. Har julymorning den kanske?
Får gå förbi och kolla när jag ska möta Ida.

Lillen var helt underbar inatt, somnade halv två och vaknade kvart över sju.
När jag skulle gå upp och fixa mat åt han så tänkte jag vad utvilad jag känner mig, sen såg jag att John inte låg i sängen så jag tänkte att han kanske är på toa men när jag kom ut i hallen var hans skor oxå borta, skit skumt tänkte jag. Men när jag kom ut i köket och tittade på kl var den ju kvart över sju :) Är van med att Lillen vaknar strax innan fem. Men han åt mer mat igår innan han somnade än vad han brukar göra så det var nog det.
Så han ska få lite mer mat på kvällarna så kanske han sover längre :) Fast han brukar inte vilja ha mer än vad han får, men eftersom han växer nu så fort så ökar det väl ganska fort.

Ska ner på stan med Ida idag ;)

Ikväll är vi bjuda på mat hos mamma och min bror och Linda ska dit + Olivia självklart. Men det hade jag glömt bort att vi var bjudna. Men tur att mamma påminde mig annars hade vi nog inte gått dit :p



Nä skriver bara en massa skit.

Puss hej Trevlig helg ;)

Shopping shopping

Jaa det är det enda jag tänker på nu för tiden :D

Igår hittade jag ett par grymt snygga byxor på carlings. Ska prova dom idag. Men igentligen har jag inte råd med dom nu idag för John fick ju bara halv lön den här månaden eftersom han var pappaledig i två veckor och pengarna från försäkringskassan har ju inte kommit. Så det är lite knapert, men iaf direkt när han får sina pengar är jag värd dom här jeansen :D 1100 åt helvete, men det är det lätt värt!!


Ja på söndag fyller ju John år, vad ska man köpa?? En av sakerna jag tänkte ge honom ska mamma köpa nu, så nu vart det ännu svårare..

Nä... Nu ropar Melwin.
Hej


Han ville bara ha nappen. Men jag tänkte iaf gå och äta frukost nu :)

Kram kram

Läggdags

Ja nu äntligen har Lillen somnat, men då är inte jag trött istället... Men jag ska snart gå och lägga mig och läsa nån tidning eller så så jag kanske blir lite trött.. Men det är ju typiskt :P
Aja, kan inte göra nått åt saken. Skönt att vi inte har nånting planerat imorgon iaf, så vi kan sova hela dan om det är så :)


Saga och älskling har sovit sen 23 eller nått..

Nä nu ska jag släcka ner och krypa ner i sängen jag med!

Natti natt

Underbart

Allt är så jävla underbart nu. :) Går inte att beskriva <3



Melwin sitter i babysittern och kollar på tv, så då passar jag på att skriva lite här :)
Saga sitter i mitt knä och myser, hon tar chansen så fort inte Melwin sitter i mitt knä.


Tänkte lägga ut lite kort på Melwin när han badade förut :)




Badar med pappa



Blixten på kameran är inge rolig :P



Melwin är 17 dagar här :)



Så, nu är det frukost dags ;) Hörs sen. Puss

Deprimerande

Ja, jag vägde mig idag. Gör det en gång i veckan nu. Ja men vad står vågen på?? 75!!!! Jag har alltså gått upp ett kg på en vecka. Jag trodde inte det var sant, jag som vill gå ner. Så nu är det slut på skräpmat, godis, läsk och allt annat onyttigt jag trycker i mig varje dag.
Men det är ju bara för att gravidsuget inte har försvunnit än, men jag tänker inte gå upp ett enda kg till.
Men min kropp är endå smalare än förra veckan, så jag fattar inte vart det kg sitter :P

Lillen mår fint och han växer så det knakar :) Han ligger och sover nu men när han vaknar ska han bada, han älskar det :D

Köpte två par nappar till Lillen idag på barnenshus, sen gick jag in på coop och där var det samma nappar för halva priser, så jag vart lite lurad idag.. Haha men men,  man lär sig.

Skriver mer sen. Puss

Läsarna sjunker

Jaaa jag måste skriva oftare, ser att mina läsare sjunker..
Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva eller så har jag aldrig tid, men det ska bli ändring på det....




Nån som är sugen på att börja träna kanske? :)

Fredag = bowling

Ja idag är vi bjudna av Johns chef på mat och bowling.. Det ska bli kul eftersom man träffar ju bara dom när dom jobbar :P Så vi blir ett gäng, Kent, Annika, Pelle, John, Jag och lillen, sen deras praktikanter Millan och hennes kille och Pontus och hans tjej :)
Så kl sju ska vi böwla därefter blir det käk :) Men jag och Lillen går ju hem ganska tidigt, får se om John hänger med eller stannar :) Han jobbade ju över igår så han kom hem strax innan 22, sen började dom ju sju imorse :P Skulle ha börjat sex, men dom fick sovmorgon en timme.. Men om jag känner han rätt så kommer han inte orka så mycket, eller så får han en kick och blir pigg..
Men jag och Lillen ska iaf gå tidigt hem :P

Inget speciellt har hänt sen sist tror jag, min brorsa fyllde igår :P


Undra vad jag ska ha på mig, tänkte ta kjol iaf, men jag har tre olika att välja mellan, två nya :D Men sen då, vilken ska jag ha och vad ska jag ha till? Får ta hjälp av modeexperten John haha, eller inte.. ;)

Nä, nu ska jag mysa vidare med Saga och Lilleman :)

Idag är han 22 dagar gammal :)



Hej

BVC

Ja var där idag. Lillen hade växt massa. :) Nu är han 59 lång och vägde 5045 g... Det kommer bli en stor kille det där!
Jag har gått ner 17 kg sen förlossningen :) Så nu väger jag "bara" 74 kg..

Sitter och äter nu..

Skriver när jag har mer tid över. Puss

Söndag

Ja jag minns typ inte ens när jag skrev sist, känns som det är all evighet sen.

Lillen badade idag med sin pappa och han älskar att bada :D Lillen alltså ;) Sen badade Saga oxå. Jag stog med kameran så kort kommer senare när jag orkar ladda in dom på datan.

Helgen har varit skit lugn, har typ inte gjort nånting så jävla skönt :)



Imorgon kommer Melwins moster på besök :) Det ska bli trevligt.


På tisdag ska vi till bvc igen :) Se hur stor han har blivit sen sist!


På återseende ;)

Världens bästa Melwin

Japp det är sant! Igår kväll vaknade han ca 21 sen var han vaken ända till kl 01 inatt.. Så då somnade vi. 5 vaknade han igen och ville äta så det vart det mat, blöjbyte och mys innan vi somnade om vid sex igen så sover han fortfarande. Så går jag bara och väntar på att lillkillen ska vakna.
Saga min älskling sitter och myser i mitt knä <3 Hon tycker nog det är mysigt när Melwin sover så det bara är hon och jag som det alltid har vart :P

Idag är första ggn jag är ensam en hel dag med Melwin och Saga för John började jobba idag, men en så länge funkar det hur bra som helst, dom är ju så snälla båda två och det underlättar ju :)

Oj oj oj glömde att jag kokar vatten, så nu var det vatten på hela spisen och köksfönstret var helt inimmat :P

Nä, ska gå och göra nått annat. Puss

Tuna Park

Ja idag var jag med S på tuna käkade pizza och gå runt lite. Ganska trevligt med tanke på att man inte träffas så ofta nu längre. :P

Nu ska min älskling gå och sova snart eftersom han ska börja jobba imorgon, så jag får tillbringa natten med lillen ensam :P Men det ska nog gå bra, likaså imorgon.. Då är det jag, Melwin och Saga bara.. Ingen pappa :P Men det löser vi!

Nä.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu.

Hörs imorgon. Puss

Svar...

till alla som kommenterade förra inlägget... Tack så mycket :D Fast jag tycker han blir sötare för varje dag som kommer när han får dom där lite mer personliga dragen och så.. Bebis ansiktet försinner lite :P


Var till bvc idag för första ggn, lillen är ju 12 dagar gammal och på dom här dagarna så har han blivit en stor kille. Han är nu 57,5 cm lång (55 cm vid födseln) och han vägde 4680 g (4115g vid födseln) så det går fort. Stl 56 i kläder börjar bli trångt så det är mest 62 som används nu, som är mellan 2-4 månader :P Men men, kommer bli en stor och stark kille det där, lika stark som mamma sin :)

Idag var vi nere på stan och bytte kläderna vi har fått från Sanna och Johanna, tråkigt att byta men det blir så när det inte passar i stl och så fanns det inte det dom hade köpt i hans stl så jag och John valde ett varsitt plagg, men det är ju inte alls lika roligt som när andra väljer. Men men, hoppas Sanna och Johanna tycker det vi valde är fint oxå :P

Nu ligger prinsen och sover på soffan.. Han vilar väl för natten eftersom inatt somnade han kvart över fem sen gick jag ju strax innan nio eftersom det var dags för bvc. Och jag kan ju knappt sova på dagarna heller, men det löser sig :)



Saga min prinsessa ligger bredvid Lillen och sover, så jävla söta!!! <3

Hörs och ses.

Nu så...

Nu har jag ork och lust att lägga ut nått kort på lille prinsen :) Världens underbaraste kille!



Nybliven stolt pappa. Melwin är 3 timmar och sex minuter gammal :)



Melwin är en dag och nio timmar gammal



Melwin, farmor Lotta och farfar



Myser på pappas mage



Bästa vänner :)


Mjölkstockning

Ja det är ju tredje ggn jag har det nu. Börjar bli tröttsamt eftersom man får feber.. Lillen suger ju inte ordentligt så mjölken kommer inte ut, men nu har vi köpt en pump iaf, skit dyrt 500 spänn för en handpump.. Men det är det värt 1000 ggr om.
Så vi har bara vart hemma hela tiden eftersom jag knappt har orkat lyfta huvudet från kudden. Men känns som det börjar bli bättre iaf :)
Imorgon ska vi till bvc eller vad det heter och kolla hur det är med han, längd, vikt mm... Ska bli kul för det känns som han har växt en hel del...

Nu kom älskling hem igen, har vart och köpt pizza :)

Skriver mer sen! ;D

Sjukling

Aaa jag har massa feber och är förkyld.. Det är inte lätt när man har en liten bebis.. Jag pallar inte ens att sitta upp...

Men jag har fortfarande världens sötaste bebis, kort kommer när jag orkar ;)


Skulle bara skriva ett par rader nu så ni inte tror jag har gått och dött eller så, även om det känns så :P


Puss

Godkväll

Aaa, jag vet jag har inte skrivit på länge.. Men som alla redan vet så har jag nått bättre för mig. Umgås med min bebis! Han är alldeles underbar! Skriker inte i onödan inte, bara när det är dags för käk ;) Han njuter av liver förfullt!
Han föddes i torsdags morse (30/10) kl 04.01 och var 55 cm lång och vägde 4115 g :) Förlossningen tog lite tid, han var lite envis med att komma ut, så efter alla försök som fanns så kom han.. 17,5 timmar tog det, men det är det lätt värt..
George Melwin Stenqvist Zeijlon!!
Jag mår hur bra som helst, det enda är att jag har lite ont i ryggen och träningsvärk, förlossningen var hård ;)

Jaja, ska göra annat än att sitta här. :)


Hörs snart igen.

RSS 2.0