Söndag

Ja det är knappt så man håller koll på vad det är för dagar nu förtiden :p 
 
Har just vräkt i mig en pizza, hur gott som helst. Men idag är sista dagen som onyttig. Ska gå ner ett par kg över magen förstår inte hur den kan ha vuxit nu över julen ;)
Köpt en tråningsgrej på tradera, som kommer strax efter nyår, då jävlar. Annars är jag nöjd med min vikt min stoooooora rumpa och pattarna är lite större än förr oxå, dom flesta tycker jag är finare som "stor". Jag trivs bättre så här oxå.
Som "nån" sa igår senast att jag vart mycket snyggare efter Melwin kommit. Känns kul att höra att man blir snyggare av att skaffa barn :D

Pappa och Lotta har vart här i åtta dagar nu, imorgon åker dom hem, men kommer om en månad igen, dom ville inte riktigt åka ifrån Melwin.. Så dom ska börja komma upp ungefär en helg varannan månad :) Så i mitten av februari kommer dom, sen påsk :)
Kul att ha dom här.


Imorgon bär det av till storstan. Jag, Melwin, mamma och Micke. John ville inte inte följa med så då stannar Saga oxå hemma så han får lite sällskap.



Julen har vart underbar <3

Nu orkar jag inte skriva mer för idag, hörs sen :)

Imorgon gäller det

Iiiiiiiiiii imorgon är det julafton :D Jag är värre än barnen haha...


Idag har vi vart på stan igen, fattar igentligen inte vad man ska ner och göra. Så jävla mycket folk...


Pratar med Ida just nu, trevligt :)




Har slagit in julklappar och så idag.
+ att vi har lekt med fingerfärg med Lillen idag, han ska ge bort julklappar till sina mor och fars föräldrarsfamiljer. :) Fotavtryck i ram. Händerna gick inte hans fingrar ville inte som vi. :)
Gjorde avtryck av Sagas tassar oxå! :)


Ne ska prata med Ida nu. Puss


Dan före dan före dopparedan

Är det inte så man säger? :)

Idag har vi vart en vända på stan, med Melwins farfar och farmor Lotta, och så kom farmor Irene.


Ja Melwin är 8 veckor på torsdag och idag är det tredje ggn han håller i sin flaska själv. Är inte det lite tidigt??
Så söt min lilla bus! <3

Imorgon ska jag ner en snabbis till stan ska till godisland och till djuraffären, måste ju köpa sista julklappen till Saga, hennes favvisben!



Dagarna går så himla fort nu när Melwins farfar och farmor är här. Mysigt att ha dom här.


Puss

Godmorgon

Hej hej.
Jag har vart vaken sen strax innan sex.. Lillen vaknade och ville ha mat, han åt och somnade om. Men han sov i sex timmar på raken och det brukar han inte göra så jag kan ju inte sova nu, jag är typ utvilad :P Är inte van att få sova så mycket :P
Men men, än så länge är jag pigg! Hehe

Idag är det storhandling på Willys som gäller och efter det ska vi städa.. :/ Inte så kul men det är ju roligt när allt är klart. Ska kanske försöka få tag på en gran oxå, skulle vara så mysigt att få upp den idag :)

Älskling, Saga och Melwin sover som stockar.

Nu sitter jag och pratar med min kära syster på msn.. Hon är den enda vaken haha!


Maria. Tänker på dig och din familj <3


Jag ska tatuera mig :D

Meningen var att jag skulle få en tatuering nu i julkapp men jag och älskling kom fram till att vi har en heldag ihop istället :) Så den 1 april, då jävlar ;) Vi valde lite längre fram så vi hinner bestämma oss lite extra, jag är ju ganska känd för att ändra mig 5000 ggr innan jag har bestämt mig :)
Jag är ju inte så känd för att kunna hålla överaskingar så John fick ju sin julklapp igår och så bestämde vi att jag får kläder och då valde jag att ta det i mellandagsrean :) Då får jag förhoppningsvis mer för pengarna! :D

Jag har just färgat håret, as snyggt ;) Haha


Idag har jag och älskling köpt dom sista julklapparna. Nu är det bara Pekka kvar  men vi vet vad vi ska köpa till han.
Imorgon blir det att åka att storhandla och storstäda så det är ingen rolig dag, men det behövs verkligen! Sen framåt 23-00 så kommer Melwins farfar och farmor Lotta. Det ser vi fram imot!




Melwin sitter och pratar och skrattar förfullt med sin pappa <3

Hörs. Puss

Godmorgon

Hej igen :P Sitter nu i sängen här igen.. Somnade strax innan fyra och vaknade strax innan sju.. :P Så är lite trött...
Lillen har legat här bredvid mig och skrattat och vart skit pigg, men nu helt plötsligt så somnade han bara.. Så jag kanske ska lägga mig för att sova jag med..

Idag får jag nog min väska, det är ingen speciell men det är ju leopard :D




Aja, hörs nog senare idag. Puss

Tjena mittbena

Ja nu sitter man här igen mitt i natten. Halvligger i sängen och lyssnar på musik och kikar på nätet och försöker bli trött, men icke. Men det kommer väl senare. Lyssnar på musik gör jag oxå,  men ganska tyst eftersom älskling här bredvid inte ska vakna.
Idag har jag lunchat med mamma, alltid lika trevligt, sen skulle ju hon tillbaka till jobbet så jag och Lillen tog en vända på stan och kollade på julklappar..
Jag hittade till Jonas, John och Lillen. Vad Jonas kommer få kan jag inte skriva här :P
John fick ett par Dickies brallor.. Jag är så värdelös, efter jag hade köpt dom så ringde jag till han och sa att jag hade köpt julklapp till honom och så frågade jag ju självklart om han ville veta vad det var, men det ville ju han förståss inte. Men jag tyckte att han skulle öppna paketet idag vilket han vill vänta med tills på julafton. men självklart så tjatade jag till mig att han skulle öppna det idag och efter mycket tjat så gjorde han det. :P Stl var bra och dom satt som gutet! Det gjorde jag och Kg bra! ;)
Lillen fick en tröja och en jacka så nu har han fått massa kläder i julklapp jag kan inte ens räkna dom. :P

Imorgon bär det av till ÖB igen ;) haha

Lillens "eksem" ser betydligt bättre ut idag, dunder bra salvor! Så om ett par dar är det nog borta helt.
Saga <3

Aja, om man ska stänga av dumburken för ett par timmar och sova lite kanske. :) hej hej så länge

Vad gör man?

Ja jag kan inte sova. Känner mig lite ledsen jag vet inte varför men hela dan har vart så. Har inte lust med nått och allting är bara piss. Jag har visat mig glad utåt men har bara känt mig fånig som spelat glad. Men jag orkar endå inte att folk ska veta att jag inte är på humör för jag vill inte att nån ska fråga varför jag är ledsen för jag vet inte riktigt själv, jag vet inte varför jag inte är glad.
Men men, hoppas jag vaknar med bättre humör imorgon!

Snart jul, jag känner mig inte peppad för fem öre.



Aja, hörs.

Eksem

Lillen har som eksem i ansiktet och lite på bröstet och magen. Vad kan det vara?? Köpt två olika salvor idag som vi ska smörja han med... Antagligen är det tvättmedlet så det blir till att köpa nyttt imorgon.

Idag har jag och Lillen vart och klippt mig och sen åkte vi med mamma till Strängnäs och åt pizza med Jimmy Linda och Olivia ;) Sen åkte vi alla ut till Lindas mamma och fikade och hämtade sakerna från ljuspartyt.
Nu sitter jag hemma John och Rasmus gick just till statoil. Och Saga förståss ;)

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska nog åka till ÖB eller tuna park.


Har haft sån huvudvärk hela dan.


Puss

Tisdag

Var på bvc idag, Lillen väger nu 6160 g och är 62 cm lång. Världens gladaste bebis :) På torsdag blir han 7 veckor!!
Han är stor för sin ålder.
Ska på återträff med föräldragruppen idag ska bli roligt att se alla andras så sötnosar :D


RIP Maria. Kan inte fatta att det är sant. Träffade ju dig för 1-2 veckor sen och då mådde du ju bra! Känns så jävla tomt, brukade ju träffa dig på stan och ta en fika och så, nu är du helt borta. Du var ju världens gladaste tjej! Tänker på dig. <3
Fick reda på det igår och jag vart helt chockad. Jag är helt tom, ser mer ut som en fågelholk nu mera.

Hej

Tredje advent då

Ja idag är tredjeadvent :) Mysigt! Fast jag har ju självklart glömt tända våran stake så jag ska göra det nu :)

Imorse när vi klev upp eller ja vid 11 kom Malin, Michelle, Jonas och Helene och hälsade på oss, sen när dom gick typ 10 min efter det kom Irene och Pekka, en stund efter dom åkt så kom Robban så det har varit fullt hus här idag :P Men det är trevligt det med!

Imorgon ska jag till Tuna park och byta lite kläder som Lillen fick idag sen tror jag att jag ska följa med John som ska hjälpa Mirja och flytta är ju lite nyfiken på vart hon ska bo, eller så går jag hem till mamma och hälsar på, Saga ska ju dit :)
På tisdag ska vi först till bvc vid halv 11 tror jag att det var eller nått sånt iaf. Sen kl 14 ska vi på återträff med föräldragruppen, ska bli roligt att se alla andras så bebisar :)
På onsdag ska jag klippa mig.
Torsdag har jag inget bestämt vad jag vet.
Fredag måste jag ner på stan och köpa en julklapp.
Lördag åka och handla mat och så kommer Lillens farfar och farmor Lotta. Sen stannar dom här tills måndagen den 29/12 :D


Ajaj, nu ska jag umgås med min underbara son innan det är dags att sova.
Puss

Lucia idag då...

Hej, det var ett tag sen jag skrev här.. Men det är ju för mitt tajentkort haha jag kan inte stava.. Men ja iaf det har inte funkat så jag har inte kunnat skrivit nått, men idag köpte jag en ny data.. En svart compaq, skit fin :D En bärbar...

Har inte hänt så jätte mycket sen sist tror jag, har köpt lite julklappar, Lillen växer som tusan...
Igår var jag upp med Sanna och Petra till Sannas fröäldrar och drack glögg och spelade monopol, Johanna och Tom kom upp oxå :) Riktigt trevligt, skulle jag vilja göra om!



Ikväll blir det varma mackor och glass, ja inte ihop då.. Men det blir gott och sen mys med älskling, känns som det var längesen vi umgicks.. :P



Puss så länge

Suck

Har inte kunnat blogga på länge för mina taienter funkar inte. :P Fattar inte varför. Här om dagen så skulle jag sätta mig och knappa lite på datan, med det funka inte, så jag är hemma hos mamma nu och skriver. Jag har provat med allt hjälpte inte att byta baterier eller nått..

Men har jag sagt att lillen har börjat le och skratta? Han började med det i torsdags och gör det jämt nu :P Imorse vaknade han med ett stort leende istället för lite hungergnälll Så jävla underbart :D


Skriver mer sen.

Igår fyllde John år <3  




puss

RSS 2.0